Jom exchange Followers!

Trial pack package - for new user ^_^


Ready Stocks

PACKAGE NB & S (0-6kg)
Bosomi NB10pcs RM5.00
Mama S10pcs RM5.50
Bosomi S10pcs RM5.00
Total: RM15.50 only

TRIAL PACK S (3-6kg)
Bosomi S10pcs RM5.00
Mama S10pcs RM5.50
Total: RM10.50 only

PACKAGE M (6-10kg)
Bosomi M10pcs RM5.50
Mama M10pcs rm5.50
Total: RM11.00 only

PACKAGE L (9-13kg)
Bosomi L10pcs RM6.00
Bosomi Pull-up Pants L5pcs RM4.50
Total: RM10.50 only

PACKAGE XL (12-15kg)
Bosomi XLpcs RM6.50
Mama XL10pcs RM6.50
Bosomi Pull up pants XL4pcs rm4.50
Total: RM17.50 only



Dryplus XXL16pcs RM15.00
free Women Pantiliner from France Rm3.50
Total: RM15.00 only





for postage, please add rm10 for peninsular malaysia,
except Terengganu & Kelantan please add rm12.
ALL ARE READY STOCKS ~ Hurry!

**freegift while stocks available

Thursday, April 23, 2009

Testimoni ME!

Ini adalah sebahagian daripada testimoni2 dealer/customer yang telah menggunakan diaper ME ini. :-


Testimoni 1.
"Pagi td kita tros sambar itu L punya pek dr kol 7 pagi up to 6pm wallah.. mmg tak bocor... tip top.. maman pun takleh lwn dr segi luaran.. i mean kalau maman tu mmg tak bocor tp luar dia rasa cam sejuk2 basah gitew..ME keringggg...yg ME ni dah la fluffy bila penoh tu..gebu gak n kapas dalam n luar still rasa kering.. klu ikutkan ku biar je lagi.. tp times up!! anak ku poopoo.. heheh.. so result nyer leh la pomot giler2 gak cam urop..cuma klu tgk pada rupanyer mmg la... kenapa? tak percaya ker? hehehe.."


Testimoni 2.
"Saya guna ME saiz M untuk baby umur 5 bulan. Setakat ni pakai kul 9mlm - 8pagi, Tak bocor, serapan OK"


Testimoni 3.
Waalaikumsalam nani..haida dah cuba ME L..apa yg boleh dirumuskan disini..ME dr segi design mmg kureng ckt dr Maman tp cutting ME mcm maman...lebar & panjang..anak haida yg umo 4 tahun klu pakai europe sz xl tp bila try ME..sz L dah muat ngan dia...nipis dr maman tp serapan "ngetop" nampak penuh kat diapers tp x bocor dan tahan lama...kapas x pecah so x nmpak melendut spt setengah2 diapers kat supermarket. – Haida


Testimoni 4.
Memang best baca testimoni Haida ni... tak sangka ME diapers yang senipis nipisnya dan seringan ringannya, absorbency rate unbelievable! Alhamdullilah! Sedikit info kenapa kapas di dalam tak pecah. Ini kerana ME diapers TIADA KAPAS sebenarnya dan digantikan dengan fiber synthetic core dengan kandungan SAP yang tinggi. Kerana itulah ianya ringan dan nipis. Percaya atau tidak, inilah teknology terkini yang dihasilkan oleh manufacturer. Nampaknya dengan testimoni seperti ni, akak syorkan yang sceptical, amik trial packs. Experience ME diapers, you'll see and feel the difference, Insyaallah. But 1st, kena pegang dan tengok sendiri diapers yang ternipis di dunia. Dan product ni patented dengan 15 documents... lots of docs involve untuk 1 type of diapers huh! Thank you for promoting ME! Mudah mudahan ME dapat market share di Malaysia, Insyaallah. Regards.Team Baby Dee Diape Center


Testimoni 5.
thank's haida, dah dpt trial ME. t'peranjat gak sbb ringan n nipis. boleh tahan ke sampai pagi nih!!!smlm dah try pd bby (1yr old). mmg kuat makan n minum. sblm tidur susu dlm 4 botol. pastu sambung brst/feed, x pasti berapa kali yg pasti ibu mmg tidur mengiring jer sampai pagi. huhuhusmlm pakai dlm kol 7mlm. pagi aida ke pasar tani (weekend di trg) sampai umah dlm kol 9. bby blm mandi. Me mmg melendut sbb penuh, p seluar bby msh kering lagi. Yg seronoknya x da bau dan x da Jely melekat pd bby. mmg 'MANTOP' sbb ME nipis sangat, p serapan BAGUS. –Azlidawati

No comments:

Follow me iMotiv