Jom exchange Followers!

Trial pack package - for new user ^_^


Ready Stocks

PACKAGE NB & S (0-6kg)
Bosomi NB10pcs RM5.00
Korea A NB10pcs RM5.00
Mama S10pcs RM5.50
Bosomi S10pcs RM5.00
free Women Pantiliner from France Rm3.50
Total: RM20.50 only

TRIAL PACK S (3-6kg)
Bosomi S10pcs RM5.00
Mama S10pcs RM5.50
free Women Pantiliner from France Rm3.50
Total: RM10.50 only

PACKAGE M (6-10kg)
Bosomi M10pcs RM5.50
Mama M10pcs rm5.50
Europe Pull-up Pants M6pcs RM4.50
free Women Pantiliner from France Rm3.50
Total: RM15.50 only

PACKAGE L (9-13kg)
Bosomi L10pcs RM6.00
Mama L10pcs RM6.00
Europe Pull-up Pants L5pcs rm4.50
Bosomi Pull-up Pants L5pcs RM4.50
Europe b PE Tape L10pcs rm4.50
free Women Pantiliner from France RM3.50
Total: RM21.00 only

PACKAGE XL (12-15kg)
Bosomi XLpcs RM6.50
Mama XL10pcs RM6.50
Bosomi Pull up pants XL4pcs rm4.50
Europe Pull-up Pants XL4pcs RM4.50
free Women Pantiliner from France RM3.50
Total: RM22.00 only



Dryplus XXL16pcs RM15.00
free Women Pantiliner from France Rm3.50
Total: RM15.00 only





for postage, please add rm10 for peninsular malaysia,
except Terengganu & Kelantan please add rm12.
ALL ARE READY STOCKS ~ Hurry!

**freegift while stocks available

Saturday, May 31, 2014

REady Stocks

Salam,
Insyaallah saiz M akan siap dlm petang ni.
Tapi SAIZ L TAKDE lagi.. 
Petang skit lagi araa update ya.

Oh ya, insyaallah akan balik kampung SELASA/rabu HINGGA AHAD ini.
siapa yg nak Araa pos mggu dpn, harap dpt wat payment sblm 12pm Isnin, supaya araa sempat pos hari Isnin juga 2/6/14.

Customer PERAK yg nak kirim diapers boleh submit order n payment sblm selasa ya. Jumpa di RnR BUKIT MERAH 

Ready Stocks:
BOSOMI PREMIUM:
Nb80pcs 0-4kg rm30
S80pcs 3-6kg rm32 - limited!!
M80pcs 6-9kg rm38
XL80pcs 12-15kg rm42
trial:
NB10pcs RM5.00
S10pcs RM5.50 - limited!!
M10pcs RM5.50
XL10pcs RM6.50

BabyPants:
Europe Pull up pants M36pcs RM22
Bosomi Pull up pants L40pcs RM25
Bosomi Pull up pants XL40pcs RM27
trial:
Europe Pull up pants M6pcs RM4.50
Bosomi Pull up pants L5pcs RM4.50
Bosomi Pull up pants XL4pcs RM4.50

------------------------------
To order- just post your order at Wall post or pm in Inbox
or visit our blog and fill in the order form or email us.
Tq!

Araa
Whatsapp 0193666998
http://diaperstore.blogspot.com/
araa.enterprise@yahoo.com

Trial pack for new user


Ramai yang tanya mengenai trial pek. 
Kepada yg berminat, boleh baca smpai habis ya.
Insyaallah semua detail ada.

Bosomi premium magic tape:
NB10pcs RM5.00
S10pcs RM5.50
M10pcs RM5.50
L10pcs RM6.00 - NOT AVAILABLE AT THE MOMENT
XL10pcs RM6.50

Babypants:
Europe Pull up pants M6pcs RM4.50
Bosomi Pull up pants L5pcs RM4.50
Bosomi Pull up pants XL4pcs RM4.50

**Caj post utk trial pek RM10sj - MUAT HINGGA 4TRIAL PEK BOLEH CMPUR SAIZ

------------------------------
To order- just post your order at Wall post or pm in Inbox at our FB page
or visit our blog and fill in the order form or email us. 
Tq!

Araa 
Whatsapp 0193666998
https://www.facebook.com/AraaImportedBabyDiaperStore

araa.enterprise@yahoo.com

Thursday, May 29, 2014

Bosomi premium


BOSOMI PREMIUM:
Nb80pcs 0-4kg rm30
S80pcs 3-6kg rm32
M80pcs 6-9kg rm38 
L80pcs 9-12kg rm40
XL80pcs 12-15kg rm42 

BabyPants:
Europe Pull up pants M36pcs RM22
Bosomi Pull up pants L40pcs RM25
Bosomi Pull up pants XL40pcs RM27

------------------------------
To order- just post your order at Wall post or pm in Inbox
or visit our blog and fill in the order form or email us.
Tq!

Araa
Whatsapp 0193666998
http://diaperstore.blogspot.com/
araa.enterprise@yahoo.com


Bosomi Premium M & L

Salam,
Kontena baru dah lepas kastam.. Belum siap packing..
Insyaallah weekend ni siap.
Boleh submit order/booking ya..
Tq 

Saiz M & L

Saiz S, M & L

Monday, May 19, 2014

ADULT DIAPERS GRADE A


Adult Diapers Grade A - ready stocks

Updated 2 seconds ago
New stocks!!
Adult diapers gred a original packing

M10pcs rm14only - now rm12 (min 2packs)
L10pcs rm18only - now rm16 (min 2packs)





------------------------------
to order- just post your order at Wall post or pm in Inbox.
or visit our blog and fill in the order form or email us. Tq!


 Araa
http://diaperstore.blogspot.com/
araa.enterprise@yahoo.com

Friday, May 9, 2014

Babypants Bosomi PORORO

Salam, diapers babypants bosomi saiz XL kali ni masuk edisi kartun Pororo!
Stok limited ya. Siapa cepat dia dapat! Selling fast!

Babypants bosomi PORORO XL40pcs rm27sj
Min 3pek diskaun rm5!

Boleh submit order/booking dulu ya.

Photo: Salam, diapers babypants bosomi saiz XL kali ni masuk edisi kartun Pororo!
Stok limited ya. Siapa cepat dia dapat! Selling fast!

Babypants bosomi PORORO XL40pcs rm27sj
Min 3pek diskaun rm5!

Boleh submit order/booking dulu ya.

Monday, May 5, 2014

yeay!!


Thursday, March 20, 2014

Cuti Berpantang

Alhamdulillah, saya telah selamat melahirkan Baby Boy pd 12.27pm td 20.03.2014, Normal. 3.5kg  
Terima kasih mendoakan saya sekeluarga..
Buat masa ini saya akan cuti berpantang ya.. 
Semua whatsapp/pm/email mungkin akan dibalas lambat..
Assalamualaikum..

Saturday, March 15, 2014

BOSOMI OUT OF STOCK AT THE MOMENT


Alhamdulillah.. 
Jualan penghabisan stok dah selesai utk BOSOMI PREMIUM..
Stok utk MAMA & Babypants masih ada sikit lagi..
Cepat dptkn harga runtuh ini.. 

Tuesday, March 11, 2014

The Best Diapers in Korea


Get yours now with our Clearance Sale!!
Sale untill 15th March 2014 only!! 


------------------------------
To order- just post your order at Wall post or pm in Inbox in FB ARAA IMPORTED BABY DIAPER STORE.
or visit our blog and fill in the order form or email us.
Tq!

Araa
Whatsapp 0193666998
http://diaperstore.blogspot.com/
araa.enterprise@yahoo.com

Monday, March 10, 2014

Parcel of the day


Today courier..
 Tq lovely customers.
Cepat, submit order!
Jualan penghabisan stok, nnti araa cuti berpantang ya..



Wednesday, March 5, 2014

Apa itu diaper grade B?

Apa itu Grade B?

Grade B adalah diaper yang tidak memenuhi QC kilang pengeluar dan tidak boleh dipek untuk dijual negara tersebut. Biasanya apabila proses print diaper di kilang terganggu (contoh mesin jem) terdapat diaper yang rosak dalam production line diaper tersebut. Kilang akan reject whole line. Ianya kemudian dijual kepada agen yang membeli grade B ini untuk dijual ke luar negara. Agen akan mengumpul grade B dari kilang berlainan. Apabila agen mendapat order dari pengimport ia kan menimbang diaper grade B ini dan dimampatkan (compress) sebelum dimuatkan di dalam kontena.Grade B adalah diaper yang diimport dalam ‘bales’ yang telah di ‘compress”. Sebab itu grade B yang sampai terdapat pelbagai jenis gambar, rupa dan kaler diaper.Apa yang datang dalam kontena tersebut, itulah stok yang kami jual. 



Apabila grade B sampai di kilang pengimport di Malaysia, kerja-kerja memproses diaper dilakukan secara manual oleh pekerja di kilang;

- MEMILIH dan MENGASINGKAN(memilih hanya diaper yang cukup syarat untuk dipek)

- MEMBUNGKUS/PEK(diaper yang telah dipilih diakan dipek dlm plastik biasa)

Dengan ini, pelanggan tidak perlu risau dengan tahap kebersihan diaper, kerana ia hanya dibuka sekali sj dikilang dan terus di 'seal'.

Pengguna tidak perlu bimbang keputusan stok kerana Dealer akan menyimpan stok untuk pelanggan mereka.

Grade B bukan bermakna ianya tidak berkualiti, malah kualiti diaper tersebut lebih baik berbanding dengan diaper-diaper murah yang dijual di pasaraya/ kedai2. Ia mampu membuat anda tersenyum berpuashati melihat anak anda begitu selesa tanpa kebasahan. Dan anda tidak perlu bangun waktu malam hanya untuk menyalin diaper anak anda. Kini ibubapa mampu tidur dengan lebih lena…apalagi simanja.!!

Apakah perbezaan diaper di Araa Imported Baby Diaper Store dengan diaper yang dijual di kedai2 lampin murah/bundle yang kini banyak terdapat di sekitar KL/selangor?


1- Kami di Araa Imported Baby Diaper Store, hanya membeli diaper yang telah siap dipek di kilang. Segala proses memilih dan pek dilakukan di kilang. Kilang memberi JAMINAN untuk menerima dan mengantikan segala diaper yang reject sekiranya pengguna menjumpainya di dalam pek yang mereka beli.

2-Antara pelbagai jenis diaper yang ada, Kami HANYA MENJUAL DIAPER YANG TERBUKTI BAGUS DARI SEGI KUALITI RESAPAN DAN yang mempunyai permintaan yang tinggi kerana pengguna telah mencuba dan terbukti bagus. 

Sedangkan di kedai lampin bundle..mereka membeli diaper secara kilo (bales) dan proses memilih dan membungkus dilakukan sendiri di kedai mereka. Mereka terpaksa menanggung risiko menerima % tinggi diaper yang reject di dalam bales yang mereka beli. Diaper reject ini adakalanya terpaksa mereka campur di dalam pek untuk dijual bagi mengurangkan kos.Mereka juga mencari pengimport yang menjual grade B dengan harga murah tetapi kualitinya tidak setanding Europe/Bosomi/Ichiban.

Pelanggan diharap supaya memahami grade diaper yang kami jual sebelum mengambil keputusan membeli. Dan kenalpasti setiap dealer mereka berurusan bagi mengelakkan salah mendapat maklumat mengenai diaper atau salah mendapat stok.

Sekiranya ada mengharap QUALITI STANDARD diaper di pasaran belilah GRADE A. Dan sekiranya anda boleh menerima kekurangan tetapi mahukan SERAPAN dan PENJIMATAN belilah GRADE B.

Bagi pelanggan baru yang pertama kali ingin mencuba diaper ini, sekiranya was-was tentang keserasian dan serapannya kami nasihatkan supaya mencuba "TRAIL PACK" yang ada dijual.

Tuesday, March 4, 2014

Bosomi Premium Natural Cotton Babypants






Jualan Penghabisan Stok:
BOSOMI BABYPANTS / PULL UP PANTS
L40pcs RM28 - NOW RM23!
XL40pcs RM30 - NOW RM25!

------------------------------
To order- just post your order at Wall post or pm in Inbox in Fb ARAA IMPORTED BABY DIAPER STORE.
or visit our blog and fill in the order form or email us.
Tq!

Araa
Whatsapp 0193666998
http://diaperstore.blogspot.com/
araa.enterprise@yahoo.com

Friday, February 28, 2014

Jualan Penghabisan Stok 1-15 MAC 2014

CLEARANCE SALE!!
Insyaallah akan deliver middle or end of March depan.. 
Doakan dipermudahkan jalannya ya..

So disini araa akan membuat CLEARANCE SALE sbb akan cuti berpantang 2bulan :P (APRIL & MAY 2014)

Maaf ya kpd yg nak stok nnti, Araa berpantang dikampung kali ini. jadi tak dpt nak buat courier atau cod di store.

SALE BERMULA ESOK 1 MAC HGGA 15 MAC Insyaallah..
1ST COME 1ST SOLD - NO BOOKING



BOSOMI PREMIUM:
Nb80pcs 0-4kg rm30 - NOW RM27!
S80pcs 3-6kg rm32 - NOW RM28!
M80pcs 6-9kg rm38 - NOW RM34!
L80pcs 9-12kg rm40 - NOW RM36!
XL80pcs 12-15kg rm42 - NOW RM38!

BOSOMI BABYPANTS / PULL UP PANTS
L40pcs RM28 - NOW RM23!
XL40pcs RM30 - NOW RM25!

MAMA from China
S26pcs, M22pcs, L20pcs, XL18pcs - RM12.50 --NOW RM10!
Size a bit large!! 
S up to 6kg, 
M 5-11kg
L10-14kg 
XL13-18kg 

ADULT DIAPERS GRADE A
only size M available.
M10pcs RM14 - NOW RM12 no minimum order.
------------------------------
To order- just post your order at Wall post or pm in Inbox. 
or visit our blog and fill in the order form or email us. 
Tq!

Araa 
Whatsapp 0193666998
http://diaperstore.blogspot.com/
araa.enterprise@yahoo.com










Monday, February 24, 2014

36weeks now!



Salam semua,
Saya dah 36minggu! Menunggu masa saja sekarang ni.. 
Insyaallah akan buat SALE bagi menghabiskan stok, bimbang berpantang nnti tak dapat nak buat courier/pos.
Tp bg yg nak amek sendiri stok di store araa dialu2kan, cuma kena inform awal sblm dtg ya - insyaallah hubby tolong buka kedai.
Bila SALE tu? Tungguuuu...!!!
  


updated 1/3/2014
Maaf ya kpd yg nak stok nnti, Araa berpantang dikampung kali ini. jadi tak dpt nak buat courier atau cod di store.

SALE BERMULA ESOK 1 MAC HGGA 15 MAC Insyaallah..
1ST COME 1ST SOLD - NO BOOKING

Thursday, February 20, 2014

sale min 3packs

Still got sale for min buy of 3packs jumbo
Discount rm2/pack!!

Ready stocks  

Wednesday, February 19, 2014

New stocks!


New kontena in the house!!

Bosomi premium
Babypant@pull up pants

------------------------------
To order- just post your order at Wall post or pm in Inbox.
or visit our blog and fill in the order form or email us.
Tq!

Araa
http://diaperstore.blogspot.com/
araa.enterprise@yahoo.com

Follow me iMotiv