Jom exchange Followers!

Trial pack package - for new user ^_^


Ready Stocks

PACKAGE NB & S (0-6kg)
Bosomi NB10pcs RM5.00
Mama S10pcs RM5.50
Bosomi S10pcs RM5.00
Total: RM15.50 only

TRIAL PACK S (3-6kg)
Bosomi S10pcs RM5.00
Mama S10pcs RM5.50
Total: RM10.50 only

PACKAGE M (6-10kg)
Bosomi M10pcs RM5.50
Mama M10pcs rm5.50
Total: RM11.00 only

PACKAGE L (9-13kg)
Bosomi L10pcs RM6.00
Bosomi Pull-up Pants L5pcs RM4.50
Total: RM10.50 only

PACKAGE XL (12-15kg)
Bosomi XLpcs RM6.50
Mama XL10pcs RM6.50
Bosomi Pull up pants XL4pcs rm4.50
Total: RM17.50 only



Dryplus XXL16pcs RM15.00
free Women Pantiliner from France Rm3.50
Total: RM15.00 only





for postage, please add rm10 for peninsular malaysia,
except Terengganu & Kelantan please add rm12.
ALL ARE READY STOCKS ~ Hurry!

**freegift while stocks available

Tuesday, January 13, 2009

Information

Salam semua,
Araa nak kongsi sedikit maklumat daripada supplier2 yang lain berkenaan diapers ni.
Antara kelebihan :

EUROPE - mempunyai serapan yang setanding dgn mamipoko. Kalau kita tukar kan diapers pada ank pukul 10 mlm, sampi pagi tak perlu tukar. Buat masa ni semua saiz available .

MAMAN - Mempunya cutting yang memang besar/panjang, dan serapan pun OK. produk yang paling konsisten. setiap bulan kontena masuk.Permintaan memang byk.Selalu je kehabisan sebelum kontena masuk

WIGGLES - Cutting macam europe, Serapan sederhana. Stok konsisten.semua saiz available.

Semua jenis diapers ada peminatnya. If kita ada pelbagai produk kelebihannya kita mungkin tak keputusan bekalan. Samada harga lebih murah dari kedai kat luar tu kemungkinan terjadi bila kedai ada buat promotion.

No comments:

Follow me iMotiv